Home » Prijslijst

In onderstaand overzicht vindt u de prijzen voor het oprichten van een bedrijf in Bulgarije. Kiest u voor oprichting op afstand, dan zal de oprichting langer duren dan wanneer u persoonlijk naar Bulgarije komt. Voor het oprichten op afstand moeten er documenten vertaald worden en bovendien door een notaris van een apostille moeten worden voorzien. Een andere oplossing voor deze documenten is dat u zich meldt bij de Bulgaarse ambassade en deze ter plekke, na identificatie van uzelf ondertekent.

Oprichting

Aan te raden is om een aantal dagen naar Bulgarije te komen. Dan kan het bedrijf worden opgericht in een tweetal dagen. Vervolgens kunt u beginnen met het openen van een zakelijke bankrekening. Hiervoor moet u uiteindelijk toch in persoon komen, dus met uw bezoek aan Bulgarije kunt u in een paar dagen het hele traject afhandelen.

Registratie (E)OOD (LTD)€ 500,00
Registratie (E)OOD (LTD) op afstand€ 600,00
BTW nummer€ 250,00
Kantooradres (jaarlijks)€ 200,00
Hulp bij openen bankrekening(en)€ 200,00

Boekhouding

In Bulgarije bent u verplicht een degelijke boekhouding te (laten) voeren. Bent u BTW plichtig dan dient daar net als in Nederland aangifte van te worden gedaan. Met onze deskundige accountants heeft u daar weinig omkijken naar. Alle aangiften worden verzorgd en u kunt uw facturen digitaal naar ons versturen.

BTW plichtigMaandelijks
Tot 20 documenten per maand€ 100,-
Tot 50 documenten per maand€ 170,-
Tot 100 documenten per maand€ 210,-
Meer dan 100 documenten per maandOp afspraak

Boekhouding zonder BTW

Kiest u er voor om geen BTW regeling te gaan gebruiken dan dient u zich er van te vergewissen dat wanneer uw omzet meer dan € 25.000,- per jaar is u verplicht bent om BTW geregistreerd te zijn.
Heeft u een nieuw bedrijf en nog niet veel omzet, dan kunt u er dus voor kiezen om geen BTW te gaan voeren. Moet dit later worden aangepast dan worden hier kosten voor gerekend.

Niet BTW plichtigMaandelijks
Tot 20 documenten per maand€ 70,-
Tot 50 documenten per maand€ 95,-
Tot 100 documenten per maand€ 115,-
Meer dan 100 documenten per maandOp afspraak